У перукарні «Чубчик» прижився постоялець Семен Семенович

Кіт Семен Семенович. Саме так. Не просто Сьома, а Семен Семенович – рудий котяра, який знайшов собі прихисток в перукарні «Чубчик» м.Городня, що на Чернігівщині.
Його, маленьке кошеня, колектив перукарні виявив у себе під робочим приміщенням рік тому. І у тодішнього крихітного Сьоми з'явився дім, де його пестять і люблять не тільки дівчата-перукарки, а й відвідувачі.
Тепер він справжній господар двох кімнат і прилеглої до «Чубчика» території. Семен Семенович аніскільки не боїться грізного гулу фена і незнайомих людей. Щоправда, до клієнтів ставиться перебірливо – хто сподобається, до того залюбки вмоститься на коліна, не питаючи дозволу і сповістивши про своє рішення голосним мурчанням. Зазвичай, кажуть дівчата, так до тих, в кому шостим почуттям відчуває «кошатника».
У котяри щодня є вдосталь смачної їжі і комфортні місця для відпочинку, і також для справляння всіляких котячих потреб. А ще він любить сидіти на журнальному столику, де лежать свіжі номери районної газети «Новин Городнянщини». Таке враження, що ретельно знайомиться з їхнім змістом. Чи не тому його яскраві жовті очиська світяться геть не котячим розумом. І кожного відвідувача зустрічає хитрющим поглядом: «А ти вже читав місцеву газету? Так? Тоді сідай, давай побалакаємо. Давай, давай, нема чого даремно час у черзі гаяти».
На першому знімку: Семен Семенович з відвідувачкою перукарні Тетяною Рожок.
Новини Городнянщини

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?